Programari

Sí, el sistema permet l’alta de productes que no es troben en la base de dades, com a fórmules magistrals o productes no medicamentosos.

Gràcies a la gestió intuïtiva del nostre programari, els canvis en la medicació d’un pacient ja no són un problema.

Modificant la informació en la fitxa del pacient, el programa actualitza de manera automàtica el tractament i permet una fàcil correcció dels SPD ja dosificats i no lliurats.

Al contrari que altres solucions existents, el nostre programari està dissenyat per a adaptar-se a tota mena de blisters existents en el mercat i no requereix la compra de cap maquinari addicional per al seu funcionament (màquines, plantilles, suports, etc.)

A més, permet seleccionar la marca de blister a utilitzar en cada dosatge, permetent la generació de l’etiqueta adequada (Venalink, Vimes, Ezy Dose, SDM, Anota, etc.)

És possible portar un seguiment detallat de l’inventari i, en cas de necessitat, es permet la introducció manual d’estoc.

Mitjançant els informes, Blistersuite permet llistar:

 • Total de medicaments dosats per pacient i per entitats.
 • Butlletes d’estat per a residències de cada pacient.
 • Estoc actual
 • Previsió de medicaments per a pròxims SPD

La base de dades de BlisterSuite s’actualitza diàriament connectant amb l’Agència espanyola del medicament (AEMPS).

Inclou també les interaccions i duplicitats per a realitzar un correcte seguiment farmacoterapèutic. De la mateixa manera, la gestió de productes del programa permet la introducció de dades addicionals (color, forma, etc).

 

És possible obtenir un històric dels blisters generats utilitzant diversos criteris de cerca: pacient, data, entitat, medicament, etc.

De la mateixa manera, és possible realitzar el seguiment dels blisters pendents de generar.

Dins de la pantalla d’informació de cada blister, el farmacèutic pot consultar la medicació dins i fora del blister, les dades de preparació (data, responsable, verificació, etc.) i reimprimir l’etiqueta corresponent.

Les etiquetes que genera el programa BlisterSuite compleixen amb els requeriments establerts pels diferents Col·legis Farmacèutics i el Consell General:

 • Les dades de la farmàcia i del pacient (incloent una fotografia).
 • La medicació inclosa en el blister, la que es lliura fora de blister i els productes sense pauta.
 • Els lots i la caducitat de la medicació.
 • La posologia: hora i dia d’administració.
 • Forma i color dels medicaments.

Llicència

Sí, pots utilitzar Blistersuite en tants ordinadors, tauletes tàctils o dispositius mòbils com desitgis utilitzant la mateixa llicència, l’única cosa que has de tenir en compte és que les llicències són d’ús personal i intransferible.

La teva llicència podria ser bloquejada si es detectés un ús fraudulent o incorrecte.

És possible realitzar un canvi de contracte en qualsevol moment. Tots els nostres plans inclouen un núm. determinat d’SPD a utilitzar en 1 any, en el cas que s’esgotin tots els SPD disponibles en el pla contractat, el programa emetrà un avís indicant que cal renovar el pla o contractar un superior.

En qualsevol cas, el nostre departament de vendes estarà encantat d’ajudar-lo. Si us plau, usi la nostra pàgina de contacte per a rebre assistència personalitzada.

BlisterSuite és un programari online i la quota anual ve determinada per la quantitat d’SPD realitzats. Únicament es facturarà el pla contractat, ja sigui d’SPD o de dades
Per a més informació, pot consultar els packs disponibles o contactar amb nosaltres.

Seguritat

Els nostres servidors compten amb les més modernes solucions de seguretat que combinen la protecció contínua, el xifrat flexible, la protecció d’identitat i les comunicacions segures.

BlisterSuite compleix amb la normativa vigent de protecció de dades i utilitzem certificats SSL que garanteixen la total seguretat en la transmissió de les dades personals.

A més, en el primer accés al nostre programari per part del farmacèutic, requerim la signatura d’un contracte de confidencialitat per a assegurar el compliment de la normativa RGPD.

 

El nostre programari funciona mitjançant un servidor web situat en territori de la UE i gestionat per BlisterSuite, que ens permet oferir entre altres interessants avantatges:

 • Accedir des de qualsevol dispositiu sense necessitat d’instal·lar l’aplicació. Només és necessari tenir connexió a Internet i el navegador Chrome.
 • En treballar en el “núvol”, la informació és compartida per les parts en temps real.
 • Còpia de seguretat automàtica de totes les dades.
 • Actualitzacions constants sense necessitat d’enviar suports físics.
 • Compliment estricte de la normativa de protecció de dades RGPD: accés, tractament, seguretat, confidencialitat, etc.
On estem:

                      
Dr. Antoni Pujadas, 12 Ático 2
08830 Sant Boi de Llobregat
Teléfono: 93-654.50.80
@: com.bs(at)blistersuite.com

Amb el suport de