Llicència


I si necessito més SPD dels que inclou el meu pack?

El nostre departament de vendes estarà encantat d’ajudar-li. Les modificacions de llicències i packs de SPD estan disponibles en qualsevol moment.

Per favor, visiti la nostra pàgina de contacte per a rebre assistència personalitzada.

Puc usar la llicència en diversos dispositius?

Sí, pots utilitzar Blistersuite en tants ordinadors, tablets o dispositius mòbils com desitgis utilitzant la mateixa llicència, l’única cosa que has de tenir en compte és que les llicències són d’ús personal i intransferible. La teva llicència podria ser bloquejada si es detectés un ús fraudulent o incorrecte.

Quin és el cost de Blistersuite?

BlisterSuite és un programari online i la quota anual ve determinada per la quantitat de SPD realitzats.
Per a més informació, pot consultar els packs disponibles o contactar amb nosaltres.

Programari


És compatible amb els diferents blisters existents en el mercat?

Al contrari que altres solucions existents, el nostre programari està dissenyat per a adaptar-se a tot tipus de blisters existents en el mercat i no requereix la compra de cap hardware addicional per al seu funcionament (per exemple, plantilles o suports).

A més, permet seleccionar la marca de blister a utilitzar en cada dosificació, permetent la generació de l’etiqueta adequada.

Quina informació contenen les etiquetes de cada blister?

Les etiquetes que genera el programari BlisterSuite compleixen amb els requeriments establerts pels diferents Col·legis Farmacèutics i inclouen la següent informació:

  • Les dades de la farmàcia i del pacient (incloent una fotografia)
  • La medicació inclosa en el blister, la lliurada fora de blister i els productes sense pauta
  • La posologia: hora i dia d’administració

Com gestiona Blistersuite els canvis de medicació?

Gràcies a la gestió intuïtiva del nostre programari, els canvis en la medicació d’un pacient ja no són un problema.

Modificant la informació en la fitxa del pacient, el programa actualitza de forma automàtica el tractament i permet una fàcil correcció dels SPD ja dosificats i no lliurats.

Com es gestionen els blisters?

És possible obtenir un històric dels blisters generats utilitzant diversos criteris de recerca: pacient, data, entitat, medicament, etc.

De la mateixa manera, és possible realitzar el seguiment dels blisters pendents de generar.

Dintre de la pantalla d’informació de cada blister, el farmacèutic pot consultar la medicació dintre i fora del blister, les dades de preparació (data, responsable, verificació, etc.) i reimprimir l’etiqueta corresponent.

Com es gestionen els inventaris?

Amb el nostre programari, és possible dur un seguiment detallat de l’inventari i, en cas de necessitat, es permet la introducció manual d’estoc.

Mitjançant l’històric, Blistersuite permet comprovar el total de medicaments dosats per pacient i per entitats.

Seguretat


On s'allotja la informació?

El nostre programari funciona mitjançant un servidor web gestionat per BlisterSuite i que ens permet entre altres interessants avantatges:

  • Accedir des de qualsevol dispositiu sense necessitat d’instal·lar l’aplicació. Només és necessari tenir connexió a Internet i el navegador Chrome.
  • Al treballar en “el núvol”, la informació és compartida per les parts en temps real.
  • Còpia de seguretat automàtica de tots les dades.
  • Actualitzacions constants sense necessitat d’enviar suports físics.

Està fora de perill la informació del programa?

Els nostres servidors conten amb les més modernes solucions de seguretat que combinen la protecció contínua, el xifrat flexible, la protecció d’identitat i les comunicacions segures.

Com protegim les dades?

BlisterSuite compleix amb la normativa de la Llei de Protecció de dades i utilitzem certificats SSL que garanteixen la total seguretat en la transmissió de les dades personals.

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

CatalanSpain