Formulari de contacte:

Pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials, correu electrònic, telèfon o emplenant el formulari de contacte en aquesta mateixa pàgina:

93-654.50.80
C/ Dr. Antoni Pujadas, 12 Át. 2 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) com.bs@blistersuite.com

*En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal li informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer titularitat de Uniticum SL degudament inscrit en l’Agència de Protecció de Dades la finalitat de les quals és la de mantenir una relació d’interessats a obtenir informació sobre productes de la companyia. Si vostè ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en aquesta Llei dirigint un correu electrònic a l’adreça com.bs[arrova]blistersuite.com o per correu ordinari a Uniticum SL C/Dr. Antoni Pujadas, 12 Àt.2 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

CatalanSpain